'Club Brugge lijkt Anderlecht af te troeven voor jonge Belg'

'Club Brugge lijkt Anderlecht af te troeven voor jonge Belg'

24-05-2017 22:15
1

Anderlecht, Club Brugge, AA Gent én Standard zitten al een tijdje op hetzelfde doelwit, ze willen graag Jordi Vanlerberghe inlijven. De middenvelder van KV Mechelen is echter niet goedkoop.

De Franstalige krant La Dernière Heure meent de vraagprijs van KV Mechelen inmiddels te kennen. Mechelen wil maar liefst 2,25 miljoen euro vangen voor hun twintigjarige middenvelder. Vanlerberghe heeft bij KV Mechelen dan ook nog een contract tot de zomer van 2019, Malinwa gaat hem dus zeker niet zomaar laten gaan.

Club Brugge is de enige ploeg die tot dusver al een bod heeft gedaan op de jonge middenvelder, maar dat was kennelijk te laag. KV Mechelen zal in de zomer in ieder geval heel wat kunnen bijverdienen. Naast Vanlerberghe wordt ook zijn collega Mats Rits namelijk gelinkt aan verschillende Belgische topclubs.

UPDATE 24/05 om 22u15: Volgens Het Nieuwsblad is Club Brugge momenteel de strijd aan het winnen om Vanlerberghe los te weken bij KV Mechelen. Anderlecht toont ook interesse, maar lijkt eerder bezig om de transfer van Sven Kums af te ronden.