Klein smetje voor Ronaldo: Ik geef alles, ik wil niet dat ze mij uitfluiten'

Klein smetje voor Ronaldo: Ik geef alles, ik wil niet dat ze mij uitfluiten'

03-05-2017 09:45

Cristiano Ronaldo was een trots man na zijn hattrick tegen Atlético Madrid in de halve finale van de Champions League. De sterspeler van Real Madrid kon het echter niet laten om een kleine sneer uit te delen aan de fans van de Koninklijke.

"Het is een goede voorsprong, maar nog geen definitieve", zei Ronaldo na de 3-0 zege tegen Marca. De 32-jarige Portugees maakte dinsdagavond zijn vierhonderdste goal in dienst van Real Madrid, al is er onduidelijkheid over de telling. "Daar ben ik erg gelukkig mee. Het team verdient daar ook de credits voor. We hebben van begin tot eind goed gespeeld. De goals komen als vanzelf."

Ondanks zijn heldenrol tegen Altético en eerder in de kwartfinale tegen Bayern München, kent Ronaldo de twijfels bij de Real-supporters. Dat steekt bij de aanvaller, die het publiek aanspoorde om meer te klappen en minder te fluiten. "Ik geef iedere wedstrijd alles wat ik heb, ik wil gewoon niet dat ze me uitfluiten."

Ronaldo scoorde in zijn laatste drie Champions League-wedstrijden nu acht keer. In totaal staat de teller in het miljoenenbal nu op 103.