Manager grijpt in, vertrekt Donnarumma voor 50 miljoen euro?

Manager grijpt in, vertrekt Donnarumma voor 50 miljoen euro?

25-04-2017 13:15

AC Milan en supertalent Gianluigi Donnarumma zijn er nog altijd niet uit over een nieuw contract en dat heeft voor een groot deel te maken met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de doelman. La Gazzetta dello Sport meldt dat dinsdag. 

Raiola is blijkbaar sceptisch over de plannen van Milan. De gevallen grootmacht werd onlangs overgenomen door een Chinese investeringsmaatschappij; in de zomer zou er ruim honderd miljoen klaarliggen voor versterkingen, maar Raiola vraagt zich ernstig af of Milan op korte termijn daadwerkelijk terugkeert aan de absolute top. 

De verbintenis van Donnarumma loopt tot en met de zomer van 2018. Aan interesse geen gebrek voor de international, weet La Gazzetta. Manchester United, Real Madrid, Manchester City en Real Madrid hebben bij Raiola geïnformeerd naar de doelman. Op Old Trafford kan Donnarumma liefst 7,5 miljoen euro per seizoen verdienen. United houdt serieus rekening met een vertrek van David De Gea.

Mochten Donnarumma en Raiola in de zomer definitief besluiten om níet bij te tekenen in Milaan, dan zijn de Rossoneri bereid om voor zo'n vijftig miljoen euro zaken te doen.