Betaalt Anderlecht 2,75 miljoen euro voor spits met één goal?

Betaalt Anderlecht 2,75 miljoen euro voor spits met één goal?

14-04-2017 18:00
1

Anderlecht gaat deze zomer met Lukasz Teodorczyk een grote klepper verliezen, de zoektocht naar een eventuele vervanger is al bezig. Mogelijk moet Anderlecht niet ver zoeken: is Isaac Kiese Thelin een mogelijkheid? 

De Zweed is eigendom van Bordeaux, maar Anderlecht heeft hem gehuurd met een aankoopoptie. Als het die licht moet het 2,75 miljoen euro betalen voor de spits van Syrische origine. De nu 24-jarige spits, die ook zeven interlands speelde voor Zweden, wil zelf in ieder geval graag blijven.

"Er is hier minder concurrentie dan bij Bordeaux. Er zijn positieve tekenen dat ik hier blijf, maar we zullen zien. Anderlecht moet de beslissing voor 15 mei nemen. Vandaag blijf ik positief, maar je weet nooit wanneer ik kan tekenen. We hebben het nog niet concreet besproken, gewoon een beetje verkend. Anders ga wel ik ergens anders waar ze me willen, het is nu aan Anderlecht", zo vertelt Thelin aan Aftonbladet.

Anderlecht kan natuurlijk ook een gokje wagen en de optie niet lichten, maar hem wél aantrekken voor een lager bedrag. Dan loopt het wel het risico dat iemand anders Thelin binnenhaalt, maar aangezien hij nog maar één goal maakte voor Anderlecht loopt hij niet echt in de kijker.