Ex-speler van Standard verkozen tot 'Championship Player of the Year'

Ex-speler van Standard verkozen tot 'Championship Player of the Year'

10-04-2017 10:48

De naam van Anthony Knockaert doet waarschijnlijk nog een belletje rinkelen. Hij speelde immers een opvallend half seizoen bij Standard. Tegenwoordig staat hij op de loonlijst van Brighton & Hove Albion. Daar doet hij het geweldig. In The Championship werd de Fransman verkozen tot Speler van het Jaar. 

In de zomer van 2015 haalde Standard Knockaert naar Luik. Het plukte hem weg bij Leicester City. Met zijn opvallend karakter en energieke speelstijl schopte Knockaert het tot favoriet van het publiek. Helaas voor de fans van de Rouches keerde hij na een halfjaar terug naar Engeland.

Bij Brighton & Hove Albion is Knockaert sindsdien een sterkhouder. De club veroverde dit weekend de leidersplaats in The Championship. Dat kwam mede door een geweldige vrije trap van een andere ex-Rouche, Sebastien Pocognoli.

Het Team van het Jaar
Goalkeeper: David Stockdale (Brighton & Hove Albion)
Verdedigers: Enda Stevens (Portsmouth),Pontus Jansson (Leeds United), Sonny Bradley (Plymouth Argyle) en Conor McLaughlin (Fleetwood Town)
Middenvelders: Josh Morris (Scunthorpe United), Aaron Mooy (Huddersfield Town), Anthony Knockaert (Brighton & Hove Albion) 
Aanvallers: Chris Wood (Leeds United), Billy Sharp (Sheffield United) en Dwight Gayle (Newcastle United)
Manager: Darren Ferguson (Doncaster Rovers)