'Grote zak geld lonkt voor RSCA, Tielemans op weg naar halve finalist CL'

'Grote zak geld lonkt voor RSCA, Tielemans op weg naar halve finalist CL'

21-04-2017 20:01
4

Als Youri Tielemans beslist om te vertrekken bij Anderlecht heeft hij meer dan genoeg clubs om uit te kiezen. Atlético Madrid, Juventus en Chelsea werden al genoemd. Nu zet ook Monaco zich bij het groepje geïnteresseerde clubs.

--> TITELRACE! Anderlecht haalt het van Club voor 6(!) keer je inzet!

De Franse topclub heeft zich volgens Mercato 365 ook aangeboden als mogelijke bestemmingen. De Monegasken zijn aan een geweldig seizoen bezig en mogen dromen van de Franse titel én Europese glorie in de Champions League. Dat succes zorgt ook voor veel interesse in spelers zoals Tiemoué Bakayoko. Als de middenvelder vertrekt, moet Tielemans dat opvangen.

Monaco is bereid om stevig te investeren in de komst van Tielemans. Anderlecht vraagt zo'n 25 miljoen euro voor de middenvelder. Een bedrag waar Monaco zeker niet weigerachtig tegenover staat. Het is nog maar de vraag of Monaco ook in de carrièreplanning van Tielemans staat.

Update 08/04 17:01: Niet alleen Monaco, maar ook AC Milan is bereid om diep in de buidel te tasten voor Tielemans. Het Spaanse Fichajes gaat zelfs nog een stap verder. Volgens de Spaanse bron wil de Italiaanse club maar liefst dertig miljoen euro spenderen voor Tielemans.

Update 21/04 20:01: Anderlecht lijkt niet meer te moeten hopen op een langer verblijf van Tielemans. Volgens de doorgaans goed ingelichte Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio hebben Monaco en Tielemans een akkoord bereikt. De Franse ploeg zou ook al met Anderlecht onderhandeld hebben. Hoeveel de halve finalist van de Champions League zal betalen is niet bekend.