Astridpark loopt storm voor Europa League-komst van Manchester United

Astridpark loopt storm voor Europa League-komst van Manchester United

25-03-2017 17:05

Het zou zomaar de match van het jaar kunnen worden voor RSC Anderlecht. In de kwartfinale van de Europa League ontvangen de Brusselaars grootmacht Manchester United. De heenwedstrijd zal alvast voor een uitverkocht Constant Vanden Stock-stadion worden gespeeld.

--> EUROPESE GLORIE! Anderlecht wint de Europa League! Van €10 naar €120!

Voor de heenwedstrijd van de confrontatie, die doorgang vindt op 13 april, vliegen de tickets de deur uit. Nochtans uitten verschillende supporters de voorbije week kritiek op de hoge toegangsprijzen. Dat stoort hen blijkbaar toch niet dermate, want bij de abonnees werden al heel wat kaarten verkocht. De vaste bezoekers krijgen voorrang, pas in de week van de wedstrijd zelf kunnen andere supporters een ticket proberen bemachtigen.

Dat belooft echter bijzonder moeilijk te worden, want het aantal tickets dat in de vrije verkoop zal belanden, zal beduidend laag liggen. In het Astridpark kunnen 21.000 fans binnen. Volgens La Dernière Heure zou de Belgische recordkampioen het stadion echter minstens twee keer kunnen uitverkopen voor de komst van Man U. Overigens hebben liefst 6.500 Mancunians een aanvraag ingediend om aanwezig te zijn in Brussel. Ook daar zullen mensen ontgoocheld worden: Anderlecht staat maximaal 1.200 plaatsen toe.