Rode Duivels on fire, Messi voelt hete adem van Lukaku en Mertens

  Rode Duivels on fire, Messi voelt hete adem van Lukaku en Mertens

  maandag 20 maart 2017 om 17:41

  Onze 'buitenlandse' landgenoten doen het bijzonder goed in het buitenland. Zo vinden Dries Mertens en Romelu Lukaku vlot de weg naar het doel. Dat kan hen een individuele prijs opleveren. Al is er wel concurrentie van onder andere Lionel Messi en Pierre-Emerick Aubameyang.

  --> LUKAKU GOALS! Rode Duivels wordt topschutter in Engeland: 2 keer je inzet!

  Elk jaar krijgt de speler die het meeste scoort in Europa de Europese Gouden Schoen. Voor spelers uit één van de vijf grootste competities in Europa (Spanje, Italië, Duitsland, Engeland en Portugal) wordt het doelpuntentotaal verdubbeld. Bij andere spelers blijft het gelijk of krijgt het een kleine boost.

  Momenteel doen ook heel wat Rode Duivels het goed in hun competitie. Zo kon Romelu Lukaku al 21 keer scoren in Engeland en is Dries Mertens goed voor twintig doelpunten. Daarmee staan ze in de top twaalf voor het meeste aantal doelpunten.

  Op de nummer één staat momenteel nog Lionel Messi, die 25 keer kon scoren in Spanje. Hij wordt achtervolgd door Bas Dost, Aubameyang, Luis Suarez, Andrea Belotti, Anthony Modeste en Lukaku. Mertens staat op een twaalfde plek naast Mauro Icardi.

  Poll

  Wordt Lukaku topschutter in Engeland?

  (231 stemmen)

  Plaats een reactie

  Riquelme +458
  maandag 20 maart 2017 om 18:05
  Compleet oneerlijke stand natuurlijk, in Italië kunnen ze verdedigen. Messi en Ronaldo zitten al jaren in een speeltuin, zo'n blunders als in Spanje die je zelfs in de Jupkes-league niet
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Rode Duivels on fire, Messi voelt hete adem van Lukaku en Mertens