Pochettino: Mijn vrouw stuurde een berichtje: Wat bezielde je? Nooit meer!

Pochettino: "Mijn vrouw stuurde een berichtje: Wat bezielde je? Nooit meer!"

11-03-2017 14:08

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft zijn vrouw verboden heeft naar een wedstrijd te komen op White Hart Lane. Sinds zijn partner niet meer de wedstrijden in het stadion bezoekt wint Tottenham alles.

"De laatste weken is ze helemaal niet meer gekomen dus ik zei: beter blijf je altijd thuis bij onze wedstrijden, want we blijven maar winnen", lachte Pochettino. Zijn vrouw kijkt de wedstrijden nu dus thuis op de bank. Vanaf die plek zag ze haar man helemaal gek worden toen Dele Alli in blessuretijd de 3-1 scoorde tegen Everton.

"Ik draaide door. Toen de wedstrijd voorbij was keek ik op mijn telefoon en las ik een berichtje van mijn vrouw: 'Wat deed je? Wat bezielde je? Nooit meer!' Ze heeft ook altijd ideeën over het team. Als ik thuis kom zegt ze: waarom dit, of waarom dat? Ze geeft altijd haar mening, maar altijd pas achteraf. Als we verliezen vraagt ze waarom ik zo speelde, waarom ik dit niet had veranderd", aldus Pochettino, die met Tottenham tweede staat in de Premier League.