UPDATE: 'Anderlecht stelt gerust, Weiler moet niet vrezen voor puzzelwerk'

UPDATE: 'Anderlecht stelt gerust, Weiler moet niet vrezen voor puzzelwerk'

28-02-2017 20:53
4

Adrien Trebel moest afgelopen zondag de wedstrijd tegen Genk (2-0) vroegtijdig staken. Hij blesseerde zich in een duel met Mbwana Samatta aan de hand. Mogelijk zorgt dat nog voor extra problemen voor René Weiler.

De middenvelder weigerde tijdens de wedstrijd om verzorgd te worden. Maar na het laatste fluitsignaal werd al snel duidelijk dat er toch iets scheelde aan zijn hand. De middenvelder ondergaat maandag een onderzoek. Dat moet aan het licht brengen of het om een breuk gaat of niet. Dat meldt La Dernière Heure.

Dat kan mogelijk nog voor problemen zorgen bij Anderlecht. Als het ernstig blijkt te zijn, moet Weiler serieus puzzelen. Youri Tielemans is geschorst voor de wedstrijd tegen KV Mechelen en vervanger Trebel kan dus mogelijk niet spelen. Idrissa Doumbia krijgt daardoor mogelijk opnieuw een kans op het middenveld. Ook Sofiane Hanni en/of Nicolae Stanciu een rij naar achteren schuiven is een andere optie. Naast Trebel heeft ook Kara Mbodji nog steeds kwaaltjes.

Update 20.53 uur: Onderzoek bracht uiteindelijk aan het licht dat Trebel dan toch geen breuk heeft opgelopen. De blessure is dus niet zo erg. Hij wordt klaargestoomd voor de wedstrijd van zaterdag tegen KV Mechelen. Dat meldt La Dernière Heure.