Maakt Verhaeghe kennis met nieuwe coach? Gepraat op het Gala

Maakt Verhaeghe kennis met nieuwe coach? "Gepraat op het Gala"

20-02-2017 07:15
1

Bart Verhaeghe heeft geen goed nieuws voor de fans van Club Brugge. Michel Preud'homme zou aan het einde van dit seizoen wel eens zijn koffers kunnen pakken. Bart Verhaeghe heeft nog met niemand een gesprek gehad over de opvolging ... maar Felice Mazzu kent hij wel.

Verhaeghe denkt dat Preud'homme aan zijn laatste maanden bij Club bezig kan zijn. Dat vertelde hij op een bijeenkomst voor sportjournalisten. "Zijn keuze is nu nog niet gemaakt. Maar ik denk dat de kans dat hij blijft dit seizoen kleiner is dan vorig jaar. Als ik met Michel praat, dan vraag ik hem niet wat hij volgend jaar wil doen, maar wel hoe hij zijn professioneel en persoonlijk leven ziet binnen vijf jaarNu wil hij graag meer rust of meer tijd om te gaan golfen, maar de vraag is wat hij daarna gaat doen", wordt hij geciteerd door Het Nieuwsblad.

Zolang Preud'homme geen keuze maakt kan hij natuurlijk geen opvolger halen. Felice Mazzu wordt wel getipt als dé kandidaat. "We kennen de markt, maar op dit moment voeren we met niemand gesprekken. Ook niet met Felice Mazzu. Ik sprak met hem tijdens het gala van de Gouden Schoen, maar dat ging vooral over onze wissel tegen zijn Charleroi het weekend voordien (de inbreng van Wesley, red.). Misschien moeten we toch nog eens goed nadenken", lacht de voorzitter.