'Bayern München wil Costa opgeven om Rode Duivel aan te trekken'

'Bayern München wil Costa opgeven om Rode Duivel aan te trekken'

09-02-2017 10:56

Tot een paar weken geleden lag Yannick Carrasco in de bovenste schuif bij Atlético Madrid. Dat is nu even anders en daar willen andere topploegen van profiteren. Bayern München ligt bijvoorbeeld op de loer.

Volgens AS wil Bayern München komende zomer een poging wagen om Carrasco los te weken in de Spaanse hoofdstad. Financieel wordt dat een dure grap, want Carrasco heeft naar verluidt een afkoopsom van honderd miljoen euro in zijn contract staan.

Daarom probeert Bayern een andere constructie op poten te zetten. Der Rekordmeister wil een ruildeal afsluiten met Atlético Madrid. Daarbij mag Carrasco naar Duitsland trekken en maakt Douglas Costa de omgekeerde beweging.

Rode kaart
Carrasco is aan zijn tweede seizoen bezig bij Atlético Madrid. In zijn eerste seizoen scoorde hij nog in de finale van de Champions League. De laatste weken lijkt er evenwel een haar in de boter tussen de club en de speler. De manager van Carrasco probeert dat wel te nuanceren. De rode kaart van Carrasco tegen Barcelona in de beker deed hem trouwens geen goed.