'Granada vangt bot bij Club en wendt zich tot Anderlecht'

'Granada vangt bot bij Club en wendt zich tot Anderlecht'

Gepubliceerd: dinsdag 24 januari 2017 om 07:50di 24-01-2017 om 07:50

Na de komst van Adrien Trebel mag Stéphane Badji vertrekken bij RSC Anderlecht. De Senegalese middenvelder kostte vorige winter nog 2,65 miljoen euro, maar zit al even op een zijspoor. Mogelijk biedt het Spaanse Granada nu een oplossing.

Het Nieuwsblad weet dat het Turkse Bursaspor hem ook wilt, maar de Senegalees is niet zo happig op een terugkeer naar Turkije. Badji ziet meer heil in een overgang naar Spanje. Daar zou Granada hem in het vizier hebben. De voorlaatste in de Primera Division haalde deze zomer al Lokeren-verdediger Sverror Ingason weg. 

Eerder klopte de ploeg van Mehdi Carcela en Andreas Pereira aan bij Club Brugge, voor de diensten van Claudemir. Die zou echter niet weg mogen en dus veranderde Granada het geweer van schouder. Anderlecht wil alvast meewerken en hoopt nog een deel van de transfersom te recupereren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Badji nog een toekomst bij Anderlecht?

(2031 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws