'Anderlecht volgt ervaren Sirigu, maar Weiler heeft andere voorkeur'

'Anderlecht volgt ervaren Sirigu, maar Weiler heeft andere voorkeur'

Gepubliceerd: dinsdag 17 januari 2017 om 11:34di 17-01-2017 om 11:34

Het Laatste Nieuws bracht dinsdag naar buiten dat Anderlecht op zoek naar een nieuwe doelman is uitgekomen bij Salvatore Sirigu. Herman Van Holsbeeck zou zelfs al aan het onderhandelen zijn met Paris Saint-Germain. De Italiaanse doelman heeft echter niet de voorkeur van coach René Weiler.

De loopbaan van de 30-jarige Sirigu is wat in het slop geraakt. Hij verloor bij PSG de strijd onder de lat van de Duitser Kevin Trapp en werd afgelopen zomer daarom uitgeleend aan Sevilla. In Spanje is hij echter ook tweede keus. Van Holsbeeck hoopt het naar Brussel te halen, maar dat zal niet gemakkelijk zijn omdat Sevilla dan ook mee moet werken aan een vertrek. Bovendien strijkt Sirigu een zeer riant salaris op, wat een struikelblok kan vormen voor paars-wit.

Bovendien zouden bestuur en trainer het nog met elkaar eens moeten raken bij Anderlecht. Volgens La Dernière Heure ziet René Weiler immers meer in Koen Casteels als de nieuwe doelman. De Rode Duivel, die reserve is bij het Duitse VfL Wolfsburg, zou als 24-jarige meer bewijsdrang hebben dan de ervaren Sirigu. Anderlecht sluit volgens de Waalse krant echter niks uit.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie is de betere optie voor Anderlecht?

(482 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws