Act as One betaalt misnoegde supporters terug: Eénmalige mogelijkheid

  Act as One betaalt misnoegde supporters terug: "Eénmalige mogelijkheid"

  woensdag 11 januari 2017 om 21:17

  Supporters van Antwerp die zogenaamd 'owner' zijn van het collectief Act as One, kunnen tot eind februari hun lidgeld terugvragen. Dat is het gevolg van een oproep van enkele misnoegde fans, die niet langer achter het streven staan. Maar veel werd er nog niet gebruik gemaakt van de mogelijkheid.

  "De voorbije jaren hebben we fondsen geworven om Antwerp voor het faillissement te behoeden en om er meteen een fan owned club van te maken", legt woordvoerder Steffen Peelmans uit in Gazet van Antwerpen. "Sinds de overname door Patrick Decuyper staan sommige leden niet langer achter dat streven. We willen hen niet tegen hun zin owner laten blijven. Tot 28 februari krijgen ze daarom de kans om hun ownership met een aangetekend schrijven stop te zetten en het lidgeld terugbetaald te krijgen."

  Tot dusver maakten amper vijftien leden daarvan gebruik. "We merken zelfs dat ons ledenaantal (2.050 owners en ruim 5.000 steunende leden) er lichtjes op vooruitgaat. Ze appreciëren ons werk", aldus Peelmans, die ook in de toekomst zijn rol wil spelen.  "Het is nog steeds niet duidelijk wie de investeerders achter Patrick Decuyper zijn, dus het valt niet uit te sluiten dat zich vroeg of laat een mogelijkheid aandient om aandelen te verwerven in de nv RAFC Management. Daarnaast willen we het fonds ook aanwenden ter bescherming van het clubpatrimonium."

  Poll

  Wint Antwerp de tweede periodetitel?

  (433 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Act as One betaalt misnoegde supporters terug: "Eénmalige mogelijkheid"