'Clubloze Hasi zet mogelijk een opmerkelijke stap in zijn loopbaan'

'Clubloze Hasi zet mogelijk een opmerkelijke stap in zijn loopbaan'

Gepubliceerd: vrijdag 30 december 2016 om 19:20vr 30-12-2016 om 19:20

Besnik Hasi heeft een niet al te gelukkig jaar achter de rug. De 45-jarige coach moest na het afgelopen seizoen vertrekken bij Anderlecht en werd vervolgens vroeg ontslagen bij het Poolse Legia Warschau. De clubloze Hasi kan in 2017 mogelijk snel weer aan de slag.

Hasi zet wellicht een opvallende stap in zijn loopbaan, want hij keert mogelijk terug naar Albanië. Hasi werd geboren in Kosovo, maar speelde liefst 42 interlands voor de nationale ploeg voor Albanië. Hij werd in het verleden al diverse keren gelinkt aan het bondscoachschap, maar er is een kans dat hij nu toch aan de slag gaat in het land. Volgens het Albanese Fax is hij namelijk in beeld bij topclub Skënderbeu.

Skënderbeu was de afgelopen jaren ongenaakbaar in de Albanese competitie, met liefst vijf landstitels op rij. Dit seizoen gaat het stroef, want Skënderbeu staat na achttien matchen op een derde plaats. Het verschil met leider Kukësi bedraagt vier punten en de clubleiding hoopt met een nieuwe coach het gat te dichten om voor de zesde achtereenvolgende keer kampioen te worden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws