Club Brugge laat enfant terrible gaan: 'Aangekomen voor medische testen'

Club Brugge laat enfant terrible gaan: 'Aangekomen voor medische testen'

12-12-2016 20:45

Voor wie er nog aan mocht twijfelen: Club Brugge gaat niet meer verder met Nicolas Castillo. De Chileen scoorde dit jaar aan de lopende band in zijn thuisland, maar zal dat niet meer doen bij Club Brugge. Hij is net in Mexico aangekomen voor medische testen. 

De pers heeft Castillo gespot toen hij aankwam in de vertrekhal, niets lijkt de transfer van de Chileen nog te kunnen tegenhouden. Hij gaat na de winterstop hoogstwaarschijnlijk spelen voor Pumas, al moet hij donderdag wel nog door de medische testen geraken. De transfersom bedraagt volgens FOX Sports 3,8 miljoen euro, maar Club Brugge moet nog 25% van die transfersom afstaan.

Castillo krikte zijn transferwaarde dit jaar stevig op, hij scoorde in 2016 namelijk 29 goals voor Catolica. Dat is de club waar hij zijn eerste stappen als voetballer heeft gezet. Die vertrouwde omgeving heeft hem duidelijk deugd gedaan en levert hem nu een mooie transfer op. Terugkeren naar Club Brugge was geen optie. Michel Preud'homme heeft in het verleden al laten weten dat hij niet meer wenst te werken met Castillo.