Gent gelooft in zichzelf: ''Schrik hebben we in elk geval niet''

Gent gelooft in zichzelf: ''Schrik hebben we in elk geval niet''

20-10-2016 10:13

AA Gent wacht donderdag een lastige avond in de Europa League. De Buffalo's gaan immers op bezoek bij Shakhtar Donetesk, op papier de sterkste ploeg in Groep H. Gent gaat er vol voor en gelooft in een mooi resultaat.

''We moeten gewoon kalm blijven, in onszelf geloven en ervoor gaan. Zoals we dat altijd en overal doen'', zei Brecht Dejaegere op de persconferentie. ''Het geloof in onszelf is groot en dat is steeds één van onze sterktes geweest. Dat zal morgen niet anders zijn. Volgens mij wordt het sowieso een leuke wedstrijd want zowel wij als Shakhtar zijn teams die uitgaan van balbezit. Het wordt interessant om zien wat dat zal geven. Schrik hebben we in elk geval niet.''

Dejaegere maakte afgelopen weekend na een half jaar blessureleed zijn rentree in de Jupiler Pro League. De aanvallende middenvelder kreeg direct een basisplaats van Hein Vanhaezebrouck. Dejaegere zegt ook voor dit duel klaar te zijn. ''Zeer zeker, mijn gevoel is absoluut hetzelfde, ik kijk even hard uit naar mijn eerste Europese wedstrijd van het seizoen als naar mijn eerste competitiewedstrijd. Mijn motivatie en de wil om te winnen zijn dezelfde als altijd'', zo valt er te lezen op de officiële clubsite van Gent.

AA Gent pakte vier punten in de eerste twee matchen, terwijl de Oekraïense topclub aan kop gaat met de maximale score.