Goudhaantje van KVO krijgt stevige concurrentie: Ben helemaal genezen

Goudhaantje van KVO krijgt stevige concurrentie: "Ben helemaal genezen"

19-08-2016 15:30

Nicklas Pedersen kan eindelijk weer aan voetballen denken. Het seizoen is met vertraging begonnen voor de spits. Hij traint opnieuw voluit mee na een blessure. Pedersen hoopt binnen een paar weken helemaal fit te zijn.

"Mijn enkel is nu helemaal genezen, alleen heb ik een beetje pijn aan de knie door overbelasting", zegt Pedersen in Het Laatste Nieuws. "Niets ernstigs, wél heb ik een achterstand op de rest van de groep. Het belangrijkste voor mij is nu fit blijven. Ik heb nog wat matchen met de beloften nodig vooraleer ik opnieuw honderd procent zal zijn."

Zijn plekje bij KV Oostende is alvast niet gegarandeerd. Met Landry Dimata heeft KVO nu een stevige jonge spits in huis gehaald. Ook onder meer Gohi Bi Cyriac en Joseph Akpala spelen op zijn positie. De concurrentie is heel zwaar, maar ik kan op meerdere posities uit de voeten."

"In dit systeem ligt de positie van nummer tien mij bijvoorbeeld heel goed. De komende tijd zal ik alle speelminuten nemen die ik krijg en het zo goed mogelijk doen. Daarna zien we wel", besluit de Deen.