MPH gooit geruchten over vertrek Izquierdo de vuilbak in: Hebben afspraak

MPH gooit geruchten over vertrek Izquierdo de vuilbak in: "Hebben afspraak"

29-07-2016 23:23

Club Brugge won zijn eerste wedstrijd van de competitie met 0-2 tegen KV Mechelen. José Izquierdo brak de ban met een doelpunt op zijn gekende wijze. Maken ze zich bij Club Brugge ook zorgen dat de Colombiaan alsnog vertrekt?

Hij begint stilaan onhoudbaar te worden. Izquierdo was andermaal één van de uitblinkers bij Club Brugge. Met een doelpunt brak hij de ban voor de Bruggelingen, al leek hij daar niet al te blij mee. Kwatongen beweren dat de doorgaans goedlachse Izquierdo graag zou vertrekken bij Club Brugge. Blauw-Zwart wil hem echter niet verkopen, ondanks een bod uit Duitsland.

Na de wedstrijd tegen KV Mechelen was Michel Preud'homme ook duidelijk over de interesse in de flankaanvaller. "Of Izquierdo wel blijft? Jawel, zeker. We hebben een afspraak met hem. Hij mag enkel weg bij een astronomisch bod", klinkt het tegenover Sporza. Het moge dus duidelijk zijn: wie Izquierdo wil, moet betalen. De Colombiaan zou zomaar eens de duurste uitgaande tranfer in de geschiedenis van Club Brugge kunnen worden.