Kums ziet transfer naar Italië absoluut zitten: ''Napoli charmeert mij''

Kums ziet transfer naar Italië absoluut zitten: ''Napoli charmeert mij''

29-07-2016 09:07

AA Gent won donderdagavond in de derde Europa League-voorronde met veel overtuiging van het Roemeense FC Viitorul Constanta. Sven Kums stond 75 minuten op het veld. De middenvelder speelde mogelijk zijn laatste match voor AA Gent.

Kums staat in de concrete belangstelling van Napoli en hij beschouwt dit als zijn laatste kans op een grote transfer. De 28-jarige Kums ontkent tegenover Het Laatste Nieuws niet dat hij bezig is met een transfer. "We zullen de volgende dagen en weken wel zien wat er gebeurt. Uiteraard speelt een mogelijke transfer in mijn hoofd. Maar ik ben een profvoetballer, speel voor AA Gent en doe nog altijd mijn uiterste best voor deze club.''

Zoals gezegd staat Kums in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli, de club van Dries Mertens. Kums ziet een overgang naar de Italiaanse topclub zeker zitten. ''Of het straks Napoli wordt? Dat moet je aan mijn makelaar vragen, niet aan mij. Al is het momenteel wel de meest concrete piste. Ik ben natuurlijk ook heel gecharmeerd dat zo'n ploeg aan mij denkt. Het is een heel mooie club'', aldus de aanvoerder van de Buffalo's.