OFFICIEEL: Vergeten Belg vindt een nieuwe club in Engeland

OFFICIEEL: Vergeten Belg vindt een nieuwe club in Engeland

11-07-2016 12:55

Franck Moussa heeft dan toch een nieuwe club gevonden. De 26-jarige Belgische middenvelder zette zijn handtekening onder een eenjarig contract met optie bij Walsall, een Engelse derdeklasser.

De middenvelder kwam vorig seizoen uit voor Southend, waar zijn contract afliep. Na wat zoeken, heeft hij nu een nieuwe club in Engeland gevonden. Hij is al de achtste zomeraanwinst van Walsall. "Ik ben bijzonder blij om hier getekend te hebben. Ik voel dat ik hier bijzonder goed zal passen", vertelt hij op de officiële website.

"Ik hou van de manier waarop de ploeg speelt. Ik heb al met de manager gesproken en hij heeft me uitgelegd wat Walsall wil bereiken. Ik zal er alles aan doen om de ploeg te helpen en hoop enkele momenten te kunnen brengen die het verschil zullen maken."

Moussa begon zijn carrière als jeugdspeler bij Anderlecht alvorens naar West Ham te vertrekken. Daar kon hij niet doorbreken. Hij speelde in zijn carrière ook al voor onder meer Southend, Colchester, Leicester, Coventry, Charlton Athletic en opnieuw Southend.