Wij willen beter doen dan vorig seizoen en mikken op top drie

"Wij willen beter doen dan vorig seizoen en mikken op top drie"

KRC Genk startte woensdag met haar voorbereiding op het komende seizoen. De Limburgers kenden in de voorbije jaargang een goede periode na Nieuwjaar, met onder meer sterke play-offs. Die lijn wil Genk nu doortrekken. "Wij mikken op de top drie," maakt technisch directeur Dimitri de Condé duidelijk.

"We willen alvast beter doen dan die vierde plaats van vorig seizoen," windt de Condé er geen doekjes om in Het Laatste Nieuws. "Play-off 1 is absoluut een must. Iedereen binnen de club heeft de ambitie om voor een plaats bij de eerste drie te gaan."

Tot op heden is Leandro Trossard de enige "nieuwkomer" in de kern van trainer Peter Maes. De jongeling keert terug van een geslaagde uitleenbeurt aan OH Leuven. "Hij levert ons offensief een extra troef op. We verwachten dat hij hier gaat strijden om een basisstek," stelt de Condé.

De technisch directeur benadrukt dat Genk de kern wil samenhouden. "Er is maar één speler die kan en mag vertrekken, en dat is Christian Kabasele. We anticiperen op een vertrek van hem. De andere jongens zijn ofwel nog te jong of spelen nog niet lang genoeg bij ons."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie