'Eersteklasser kaapt Schrijvers weg voor de neus van KV Mechelen'

'Eersteklasser kaapt Schrijvers weg voor de neus van KV Mechelen'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juni 2016 om 11:11vr 17-06-2016 om 11:11

Siebe Schrijvers wordt dit seizoen vermoedelijk weer uitgeleend door Racing Genk, maar daar kleeft een vervelende voorwaarde aan vast. Genk wil Schrijvers kunnen terugroepen als hij het zeer goed doet. KV Mechelen haakt daarom af, maar Waasland-Beveren niet.

Schrijvers werd dit seizoen al uitgeleend aan de Waaslanders, en daar willen ze een vervolg breien aan dat succesverhaal. Het Belang Van Limburg meldt dat de club nog altijd interesse heeft om Schrijvers te huren, maar ook hier moeten er afspraken worden gemaakt over het uitleencontract. Waasland-Beveren lijkt in ieder geval meer open te staan voor die terugkeerclausule dan Mechelen;

Genk weet goed waarom het een huurspeler wil kunnen terugroepen, want afgelopen seizoen kende het veel problemen met het dossier van Leandro Trossard. De jonge spits speelde heel sterk bij Oud-Heverlee Leuven, Genk zette in januari alle zeilen bij om hem terug te halen. Het contract met OHL was echter waterdicht, zodat Trossard toch in Leuven moest blijven. Genk wil dezelfde situatie niet meemaken met Schrijvers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws