'Topkandidaat haakt af voor uitleenbeurt van Schrijvers'

'Topkandidaat haakt af voor uitleenbeurt van Schrijvers'

16-06-2016 10:00

Het leek in kannen en kruiken, maar de uitleenbeurt van Siebe Schrijvers aan KV Mechelen is nu afgesprongen. De speler zelf had nochtans een goed gesprek met trainer Aleksander Jankovic, maar Malinwa gaat niet akkoord met de voorwaarden van KRC Genk.

Dat meldt Het Belang van Limburg. De Limburgers willen namelijk een clausule in de overeenkomst laten opnemen, die voorschrijft dat ze hem in januari eventueel kunnen terugroepen. KV Mechelen ziet dat niet zitten, terwijl de Genkenaars erop aandringen. Het voorbije seizoen wilde de club graag Leandro Trossard vervroegd terughalen, maar er stond geen clausule in het contract en Oud-Heverlee Leuven wilde niet toegeven. Dat wil Genk nu vermijden.

Schrijvers lijkt nu de voorbereiding aan te vatten bij KRC Genk, waar de trainingen volgende week beginnen. Eerder toonden ook Waasland-Beveren (waar hij dit seizoen zes maanden voor speelde), Zulte Waregem en Roda JC interesse in de 19-jarige aanvaller. Of zij nu nog een poging zullen wagen, is niet geweten.