'Hij is een belangrijke schakel bij Genk, ik hoop dat hij gewoon blijft'

'Hij is een belangrijke schakel bij Genk, ik hoop dat hij gewoon blijft'

Gepubliceerd: dinsdag 31 mei 2016 om 12:23di 31-05-2016 om 12:23

Het is onduidelijk voor welke club Peter Balette volgend seizoen zal werken. De assistent van Peter Maes heeft nog een contract bij Genk, maar Gent wil hem er graag bij. Genk-voorzitter Herbert Houben ziet hem liever niet vertrekken.

Houben weet zelf ook van de interesse in Balette. "Hij heeft een serieus aanbod van Gent gekregen. en overweegt om te vertrekken bij de club", onthult Houben in TVL Sportcafé. "Hij heeft nog niet beslist, maar ik hoop dat hij gewoon bij ons blijft. Balette is een belangrijke schakel geweest in onze ploeg", klinkt het.

Dat Balette mogelijk terugkeer naar Gent is toch verrassend. Hij vertrok namelijk naar Genk om dichter bij zijn familie te zijn. "Ik heb er nog met hem over gepraat"; gaat Houben verder. "Hij is heel gelukkig en er is geen enkel probleem. Maar bij Gent krijgt hij wel een heel attractief aanbod. Ik kan het begrijpen dat hij er dan ernstig over wil nadenken", aldus de voorzitter van Genk.

Gent is duidelijk ook van plan om ver te gaan voor Balette. Er ligt een contract van vijf jaar klaar voor de voormalige assistent van Hein Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws