Breaking news

Opvallend gerucht: 'Torino wil Kouamé deze winter al weghalen bij RSC Anderlecht'

Jonge Genk-verdediger vindt onderdak in Nederland na slecht nieuws

Jonge Genk-verdediger vindt onderdak in Nederland na slecht nieuws

Gepubliceerd: donderdag 26 mei 2016 om 09:15do 26-05-2016 om 09:15

Alessandro Ciranni was één van de acht spelers die deze week slecht nieuws kreeg bij Racing Genk. Het contract van de 19-jarige rechtsback werd niet verlengd. Ciranni heeft echter al snel een nieuwe club gevonden in Nederland.

Het Belang van Limburg schrijft donderdag dat Ciranni een contract voor twee jaar heeft ondertekend bij de Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht. De afgelopen zes maanden speelde de jongeling daar al op huurbasis. MVV wilde blijkbaar graag verder met Ciranni en sloeg snel toe, nu de verdediger deze zomer gratis mag vertrekken uit Genk.

Ciranni kwam tijdens zijn verhuurperiode tien competitieduels in actie en wist zes keer een basisplaats te veroveren. Een schouderblessure zorgde er echter voor dat hij in de slotfase van de competitie zeven wedstrijden moest missen. Tijdens de play-offs om promotie kwam Ciranni nog slechts 25 minuten in actie en kon hij MVV niet aan een ticket naar de Eredivisie helpen.

Ciranni is komende zomer niet de enige speler die de overstap van Genk naar MVV maakt. Eerder werd Florian Loshaj al aangetrokken door de Nederlandse club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws