'Manchester United en Arsenal mengen zich in strijd om verdediger van 40 miljoen'

'Manchester United en Arsenal mengen zich in strijd om verdediger van 40 miljoen'

10-04-2016 23:43
0

Real Madrid, FC Barcelona, Arsenal én Manchester United: allemaal zijn ze volgens The Daily Mirror geïnteresseerd in Marquinhos. De Braziliaanse verdediger van Paris Saint-Germain heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een zomerse transfer. 

De 21-jarige Marquinhos speelt sinds de zomer van 2013 voor PSG. De Franse grootmacht betaalde destijds ruim dertig miljoen euro aan AS Roma voor de international. Met name dit seizoen is de stopper ongelukkig in Parijs. Trainer Laurent Blanc gebruikt hem naar zijn smaak te vaak op een positie die hij liever niet bekleedt. Landgenoten Thiago Silva en David Luiz krijgen in het centrum van de defensie vaak de voorkeur boven de jongeling. 

Verwacht wordt dat PSG komende zomer bereid is om Marquinhos van de hand te doen. De Primera Division óf de Premier League is de meest logische bestemming voor de verdediger. Barça wordt al maanden gelinkt aan Marquinhos, die ongeveer veertig miljoen euro moet kosten. Britse boulevardkranten weten nu dus te melden dat ook Arsenal en Manchester United de ontwikkelingen rond de Zuid-Amerikaan op de voet volgen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie