'Guardiola bespreekt plannen City in Amsterdam: Eredivisie-spelers in het vizier'

'Guardiola bespreekt plannen City in Amsterdam: Eredivisie-spelers in het vizier'

08-03-2016 07:27

In hartje Amsterdam stippelen Pep Guardiola en technisch directeur Txiki Begiristain de transferdoelen van Manchester City uit. Ajacied Riechedly Bazoer zal waarschijnlijk zijn besproken, maar ook Jetro Willems van PSV staat op het velanglijstje.

De Telegraaf heeft het tweetal bij het Conservatoriumhotel, om de hoek bij de P.C. Hoofdstraat in Amsterdam gespot. 'Het topoverleg in Amsterdam doet de vermoedens versterken dat het spel rond met name Bazoer, maar ook rond andere megatransfers van Manchester City op de wagen is. Manchester City klopte al bij Bazoer op de deur toen die nog jeugdspeler van PSV was', denkt de krant.

Guardiola is voor The Citizens op zoek naar een nieuwe centrale middenvelder, een laatste man, spits en een linksback. Als linksback hebben de Engelsen Willems op het oog. De verdediger van PSV heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2017, maar heeft deze nog altijd niet verlengd.

De nieuwe klus van Guardiola gaat in het nieuwe seizoen beginnen. De huidige trainer van Bayern München mag de selectie van de Engelsen een complete facelift geven. Alleen David Silva en Fernandinho zouden in het nieuwe seizoen zeker zijn van een plekje.