Vreven woedend na beschamende nederlaag: Het was zéér slecht

Vreven woedend na beschamende nederlaag: "Het was zéér slecht"

14-02-2016 07:00

Waasland-Beveren vecht nog tegen de degradatie, maar dat was er tegen Racing Genk niet aan te zien. De bezoekers deden nauwelijks iets terug, bij de rust was de match al gespeeld. Coach Stijn Vreven kon niet geloven wat hij zag.

Vreven had nooit verwacht dat zijn club zo'n verschrikkelijke prestatie zou leveren. "Ik kan vandaag over niets positief zijn. Op dit niveau is zo'n resultaat beschamend. Als je dit toelaat, heb je te weinig eergevoel", aldus Vreven op Sporza.

"Als eindverantwoordelijke schaam ik mij. Het was zéér slecht. We moeten nu nog vier keer alles geven, want die verplichting hebben we tegenover de club en de fans. Ik zal wel eens goed nadenken en hoop dat ook de eer van de spelers gekrenkt is."

Waasland-Beveren begon niet slecht aan het seizoen, maar nu is het toch al een tijdje minder. Die dip komt ongelegen, want met amper drie punten voorsprong op de rode lantaarn wordt het nog bibberen. Het programma helpt ook niet echt: op de volgende speeldag komt Anderlecht op bezoek.