Genkse huurling pakt meteen uit met deze wereldgoal

Genkse huurling pakt meteen uit met deze wereldgoal

05-02-2016 13:38

Alessio Carlone is nog maar pas verhuurd aan het Nederlandse FC Den Bosch, maar hij heeft nu al furore gemaakt. In een bekermatch tegen de amateurs van VVSB werd er verloren, maar Carlone scoorde heerlijk.

FC Den Bosch stond onder meer door de goal van Carlone 2-0 voor, maar in de laatste tien minuten scoorde de totaal onbekende tegenstander nog drie goals. Gemengde gevoelens dus voor Carlone. "Voor we het goed en wel beseften, hadden ze al een tweede keer gescoord en nog geen vijf minuten later kregen we er nog één binnen. In Nederland was het groot nieuws: voor de eerste keer in veertig jaar plaatste een amateurclub zich voor de halve finales. De supporters waren woedend en in de kleedkamer heerste een begrafenisstemming", aldus Carlone in Het Belang Van Limburg.

Carlone zit naar eigen zeggen niet in Den Bosch omdat Genk hem niet meer wil, er zijn nog plannen voor de toekomst. “Zowel Dimi de Condé als beloftetrainer Domenico Olivieri en assistent Michel Ribeiro vonden dat ik best uitgeleend kon worden. Ik hoop dat ik hier verder progressie kan maken om daarna de stap te zetten naar het eerste elftal van Genk. Want dat blijft mijn ultieme doel.”


Alessio Carlone Goal ! FC Den Bosch 1-0 VVSB... door GoalsGalore