Geflopte Chelsea-aanvaller krijgt aanbod van tweedeklasser

Geflopte Chelsea-aanvaller krijgt aanbod van tweedeklasser

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2016 om 11:29di 19-01-2016 om 11:29

Jerrel Hasselbaink hoopt deze week zaken te doen met Guus Hiddink. De manager van Queens Park Rangers raakte enkele dagen geleden spits Charlie Austin kwijt aan Southampton en wil nu Patrick Bamford graag huren van Chelsea. 

Bamford keerde onlangs terug bij The Blues na een mislukte uitleenperiode bij Crystal Palace. Bij die club kwam de jonge spits niet aan spelen toe. Nu is hij wellicht toe aan zijn derde Londense werkgever in enkele maanden tijd. Hasselbaink en QPR hebben namelijk dringend behoefte aan een nieuwe aanvalsleider. Austin werd zaterdag voor ongeveer vijf miljoen euro verkocht aan het Southampton van Ronald Koeman. 

De vraag is overigens nog of Hiddink zomaar bereid is om Bamford te laten vertrekken. Zoveel opties heeft de Nederlandse interim-manager namelijk niet. Diego Costa raakte zaterdag geblesseerd in het competitieduel met Everton, Radamel Falcao is al langer out en Loïc Remy vertrekt mogelijk. Russische media schrijven dinsdag dat de Franse spits aast op een transfer naar Spartak Moskou. 

Over de komst van Alexandre Pato naar Chelsea wordt al enkele dagen gespeculeerd. Hiddink zou de Braziliaanse spits graag aan zijn selectie willen toevoegen. Als Pato inderdaad komt, neemt de kans dat Remy of Bamford vertrekt, toe.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws