Optimisme bij Manchester United: Titel behalen moet te doen zijn

Optimisme bij Manchester United: "Titel behalen moet te doen zijn"

01-01-2016 16:37

Manchester United is volledig uit vorm, maar desondanks denkt Phil Jones dat de titel nog altijd haalbaar is. Zaterdag wacht het duel met Swansea City. Mocht United wederom niet winnen, dan heeft het al negen duels op rij in alle competities niet gewonnen.

"Het wordt moeilijk, maar als je naar de stand kijkt kan letterlijk iedereen nog kampioen worden. Arsenal, Leicester City, Manchester City, Tottenham Hotspur, Stoke City, Watford en wij", zegt de verdediger tegen MUTV. "De laatste duels presteerden we ondermaats, maar een paar wedstrijden winnen kan zomaar voor de ommekeer zorgen. De titel in de wacht slepen moet te doen zijn."

Manchester United, dat na negentien duels op de zesde plek staat, wist al zes competitieduels op rij niet te winnen. De achterstand op koploper Arsenal bedraagt negen punten. Opvallend is het feit dat United tien keer de nul wist te houden. "Vroeger dacht ik altijd dat als je je eigen doel schoon houdt, je een grote kans maakte op een overwinning. Maar dat hebben we vaker niet dan wel gedaan dit seizoen", aldus Jones.