Kagé blijft geschorst bij Kortrijk; Kamara zoekt andere ploeg in Frankrijk

Kagé blijft geschorst bij Kortrijk; Kamara zoekt andere ploeg in Frankrijk

28-12-2015 21:24

In tegenstelling tot eerdere berichten, blijven Hervé Kagé en Aboukabar tot nader order geschorst bij KV Kortrijk. De club wacht op officiëel nieuws over de  twee spelers, die genoemd worden in een verkrachtingszaak.

"Wij zijn officieel van niets op de hoogte, dus beide spelers blijven tot op heden op non-actief staan", reageert de club in Het Nieuwsblad. Nochtans werd enkele dagen eerder de naam van beide spelers gezuiverd. Toen werd gezegd dat de verkrachting door het slachtoffer zou verzonnen zijn uit schaamte, omdat het beruchte filmpje rond ging bij meerdere voetballers.

Kagé zou wel nog hopen op een nieuwe kans bij KV Kortrijk als alles voorbij is. Hij zou zelf ook gevraagd hebben voor de tijdelijke schorsing bij Kortrijk. "Het was vooral Hervé zelf die vond dat de situatie niet gezond was voor de spelersgroep. Kage was vragende partij voor een time-out", verrast Kortrijk. Kamara, die eerder al afgeschreven was, mag wel op zoek naar een nieuwe club. Zijn toekomst zou in Frankrijk liggen.