Opzwepende Klopp maakt Liverpool titelkandidaat: Daardoor gaan wij beter spelen

Opzwepende Klopp maakt Liverpool titelkandidaat: "Daardoor gaan wij beter spelen"

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2015 om 13:47vr 18-12-2015 om 13:47

De rare fratsen van Liverpool-manager Jürgen Klopp kan niet overal op goedkeuring rekenen, maar volgens verdediger Nathaniel Clyne versterkt de Duitse trainer hiermee de band tussen fans en de spelers. En dat kan Liverpool nog goed van pas komen in de titelstrijd, denkt Clyne.

"Ik was ook verbaasd toen hij het veld oprende", vertelt Clyne in een interview met The Telegraph over het voorval. Na de late gelijkmaker van Liverpool tegen West Bromwich Albion ging Klopp uit zijn dak en na het laatste fluitsignaal stormde de Duiste manager het veld op om de supporters te bedanken.

"Hij zei dat dit het beste publiek was sinds hij hier is, dus hij wilde de fans wat teruggeven", laat de rechtsback weten. "Als de supporters ons zo aanmoedigen, gaan wij alleen maar beter spelen. Ik denk zelfs dat wij kampioen kunnen worden, dat is mogelijk", gaat Clyne verder. "Ons doel is om de top vier te halen en wij zijn nog in alle bekertoernooien vertegenwoordigd. We zijn goed bezig."

Wil Liverpool kampioen worden dan moet er nog het nodige gebeuren. The Reds staan momenteel negende met elf punten achterstand op de verrassende koploper Leicester City, tegen wie het op Tweede Kerstdag thuis aantreedt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws