Waasland-Beveren waarschuwt geïnteresseerde clubs met contractverlenging

Waasland-Beveren waarschuwt geïnteresseerde clubs met contractverlenging

19-11-2015 13:56

Waasland-Beveren is aan een goed seizoen bezig en heeft dat deels te danken aan de sterke prestaties van enkele spelers. De club wil zijn sterkhouders belonen met een nieuw contract. Zo kreeg Olivier Myny een nieuw vierjarig contract aangeboden.

De flankaanvaller zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2019 op de Freethiel. Zijn vorig contract liep af in 2017. "We willen hiermee een signaal geven aan onze supporters", verduidelijkt ondervoorzitter Dirk Huyck op de officiële website. "We zijn niet enkel bezig met de terugronde, maar kijken verder vooruit. We zijn erg verheugd dat we met Olivier een talentvolle, jonge Belg langer aan ons kunnen binden."

Myny miste in zijn debuutseizoen in Eerste Klasse nog geen wedstrijd. Hij was al goed voor één assist en twee doelpunten. "Ik ben echt heel tevreden. Het is een duidelijke blijk van vertrouwen in mij van de club. Ik kan alleen maar blij zijn met de kansen die ik hier krijg", zegt de jonge flankaanvaller. Myny zou al gevolgd worden door verschillende andere clubs, maar lijkt een aardige som te moeten kosten.