Anderlecht ziet miljoenen in rook opgaan, Turken gaan ver voor overbodige speler
Milivojevic staat in de belangstelling van Fenerbahçe

Anderlecht ziet miljoenen in rook opgaan, Turken gaan ver voor overbodige speler

10-08-2015 17:33

Het ziet er naar uit dat RSC Anderlecht enkele miljoenen in rook ziet opgaan. Ex-speler Luka Milivojevic staat namelijk in de belangstelling van Fenerbahçe. De Turkse club wil zelfs erg diep in de portefeuille tasten voor de speler die enkele jaren als overbodig geklasseerd stond. 

De Servische middenvelder werd vorig seizoen door RSC Anderlecht verhuurd aan Olympiakos. Milivojevic maakte een erg goede indruk en dus besloten de Grieken om een bod uit te brengen op de middenvelder. Dat werd door RSC Anderlecht aanvaard. Olympiakos legde toen naar verluidt ruim twee miljoen op tafel. Ondertussen heeft Fenerbahçe zich gemeld bij de Grieken en het bedrag dat de Turken willen neerleggen is wel bijzonder hoog.

Zo zou de Turkse topclub liefst negen miljoen op tafel willen leggen voor de voormalige speler van RSC Anderlecht. Dit zou een enorme winst opleveren voor Olympiakos. Dit zal bij paars-wit ongetwijfeld hard aankomen aangezien zij enkele potentiële miljoenen zien verdwijnen. Het zou in ieder geval niet de eerste opmerkelijke transfer zijn van Fenerbahçe. Eerder haalden de Turken ook nog Nani en Robin van Persie.