RSC Anderlecht mag plannen definitief opbergen, vliegtuig blijft aan de grond
Hassan komt niet naar het Constant Vanden Stockstadion

RSC Anderlecht mag plannen definitief opbergen, vliegtuig blijft aan de grond

02-08-2015 09:15

De fans in het Constant Vanden Stockstadion mogen hun hoop definitief opbergen: de Egyptische ster Mahmoud Hassan komt niet naar RSC Anderlecht. Ondanks verwoede pogingen van manager Herman Van Holsbeeck blijft Trezeguet in zijn vaderland voetballen. 

Het getouwtrek rond Hassan duurt nu al enkele maanden, maar het lijkt er op dat Al Ahly de strijd zal winnen. Volgens coach Fathy Mabrouk mag RSC Anderlecht een transfer van de Egyptische aanvaller op zijn buik schrijven. "Trezeguet zal Al Ahly niet verlaten. Het bod voor hem was niet goed, zowel voor de speler zelf als voor de club. Trezeguet is een heel goede speler en wij verwachten dan ook veel van hem", klonk het aan de Egyptische website Supersport

Naar verluidt zou Van Holsbeeck een ultieme poging hebben ondernomen om het Egyptische supertalent aan te trekken. Helaas voor paars-wit leidde dit tot niets. En dus mag het bestuur van de Brusselse club de vliegtickets naar Cairo bewaren voor een volgend target, maar die zal dan niet Trezeguet noemen.