'Liverpool gaat bij Barça poging wagen voor opvolger van probleemkind Sterling'

'Liverpool gaat bij Barça poging wagen voor opvolger van probleemkind Sterling'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2015 om 21:10za 04-07-2015 om 21:10

Liverpool heeft FC Barcelona-aanvaller Pedro Rodriguez op het oog als vervanger van Raheem Sterling. Het Spaanse medium Sport claimt dat de Engelsen zich hebben neergelegd bij het feit dat de jonge Brit niet te behouden is. 

De 27-jarige Pedro, afgelopen seizoen vaak bankzitter in Nou Camp,  moet in de voetsporen treden van de dribbelaar. Barcelona zou naar verluidt een bedrag van 25 miljoen euro vragen voor de international, die eerder dit jaar nota bene zijn contract verlengde bij de Champions League-winnaar. 

Pedro is onder Barça-trainer Luis Enrique niet meer dan een wisselspeler. Niet zo gek ook, aangezien de oefenmeester de beschikking heeft over het supertrio Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. Barcelona lijkt bovendien vleugelspeler Arda Turan aan de selectie toe te gaan voegen. 

Sterling (20) aast deze zomer op een vertrek bij Liverpool. Het enfant terrible heeft exorbitante salariseisen die door zijn werkgever niet worden ingewilligd. Britse media verwachten dat Manchester City de aanvaller in zal lijven voor minimaal vijftig miljoen euro. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws