Legendarische ex-doelman van Liverpool herziet zijn mening over Mignolet
Bruce Grobelaar kan voor het eerst iets positiefs zeggen over Mignolet

Legendarische ex-doelman van Liverpool herziet zijn mening over Mignolet

03-07-2015 11:44
1

Simon Mignolet kan vast zijn oren niet geloven. De legendarische Bruce Grobbelaar heeft eindelijk iets postief gezegd over hem. Volgens de ex-keeper van Liverpool is Mignolet enorm gegroeid en is hij het waardig om de eerste keeper van zijn dierbare club te zijn.

Grobbelaar had niet anders dan kritiek voor Mignolet. Hij was niet goed genoeg, hij heeft Liverpool de titel gekost, Liverpool moet zo snel mogelijk een waardige keeper zoeken,…. Blijkbaar is nu toch van mening veranderd. "Hij heeft zoveel progressie gemaakt bij Liverpool en hij zal steeds beter worden", vertelt Grobbelaar op de site van Beinsports.

"Ik heb inderdaad gezegd dat hij rotslecht is op voorzetten en dat werd natuurlijk breed in de media uitgesmeerd. Sindsdien heb ik nooit meer de kritiek gegeven dat hij niet uitkomt bij een voorzet, want nu stuurt hij tenminste zijn team in de zestien. Hij is de baas in de box, zo moet het zijn."

"Hij is veel beter geworden in de tweede seizoenshelft, hij kan hier misschien zelfs ooit een legende worden. Ik vind het wel jammer dat hij niet genoeg concurrentie heeft. Die Adam Bogdan is een sterke kerel die zich al bewezen heeft, maar ik had toch liever iemand met meer ervaring gehad om de concurrentiestrijd aan te gaan."