Spits verzuipt in 'selectie vol imponerende spelers': Hij vertrekt niet bij Real
Mexicaan komt relatief weinig aan de bak

Spits verzuipt in 'selectie vol imponerende spelers': "Hij vertrekt niet bij Real"

18-12-2014 22:51
3

Javier Hernández is niet voornemens om Real Madrid in januari de rug toe te keren. Door Manchester United werd de Mexicaan afgelopen zomer ondergebracht bij de Champions League-winnaar, maar een belangrijke plek binnen de selectie vervult hij sindsdien niet.

Hernández moet dit seizoen vooral Karim Benzema voor zich dulden als spits van Real. Dat leidde tot speculaties omtrent een vertrek, zoals een terugkeer naar United. "Soms speculeert de pers te veel en worden situaties aangenomen. Hij gaat de club in januari niet verlaten", stelt zaakwaarnemer Eduardo Hernández resoluut in gesprek met de Spaanse sportkrant AS.

"Javier wil graag meer minuten maken, maar weet dat hard werken meer mogelijkheden biedt en dat de toekomst voor hem open ligt. Real Madrid is een team vol imponerende spelers en het is duidelijk moeilijk om een plek te verdienen. Maar Javier heeft een geweldige kwaliteit door keihard te werken, al vanaf dag één."

"Als Real besluit om de optie tot koop niet te lichten, dan zal dat niet eerder dan aan het eind van dit seizoen zijn. In dat geval moeten we met Manchester United in gesprek om de toekomst van Chicharito door te nemen", aldus de makelaar.