Jonge middenvelder na mislopen van Charlton en Udinese opnieuw gelukkig in België
Hannes Van Der Bruggen is gretig om zich weer in de ploeg te knokken bij AA Gent

Jonge middenvelder na mislopen van Charlton en Udinese opnieuw gelukkig in België

31-10-2014 07:39

In juni weg willen, de hele voorbereiding en competitiestart met de transfer in je hoofd zitten, buiten de ploeg vallen en uiteindelijk de transfer mislopen. AA Gent-middenvelder Hannes Van Der Bruggen kan zich volledig herkennen in het klassieke patroon.

Maar de Buffalo gaf niet op, en in plaats van weg te kwijnen tot januari, herpakte hij zich. "Het was heel leuk om nog eens te spelen. Net voor ik inviel, kreeg David Destorme rood, dus de situatie zat ook mee. Het scenario was nog idealer geweest als ik die ene bal in de linkerhoek had getrapt in plaats van centraal. Maar het doet veel plezier. Het bewijs is er dat als je positief blijft, de kansen komen. Ik denk toch te hebben getoond dat ik capaciteiten heb."

Toch interesse genoeg voor het 21-jarige talent, zo blijkt uit zijn interview met Het Nieuwsblad. "Voor Charlton had Bob Peeters me gecontacteerd. Dat was vrij serieus, maar is uiteindelijk niet doorgegaan toen bleek dat ze niet langer een type speler als mij zochten. Udinese was nogal gecompliceerd. Daar zal ik op een later tijdstip nog eens over spreken. Cercle was tijdens de laatste dagen van de transferperiode."