Racing Genk pakt drie punten tegen Westerlo na blitzstart

19-10-2014 22:01

Racing Genk heeft zonder veel problemen gewonnen van Westerlo. Na twee snelle doelpunten hield het de drie punten thuis. Uiteindelijk werd het nog 3-1.

Al na drie minuten kwam Genk al op voorsprong dankzij een sterke Mboyo. Een vinger voor zijn mond naar de klagende supporters toonde zijn frustratie. Westerlo leek nog te slapen en slikte enkele minuten dan ook een tweede doelpunt. Mboyo gaf deze keer de assist en Gorius was afwerker van dienst.

Annys bracht Westerlo echter terug in de wedstrijd door op het kwartier de 2-1 te scoren. Ondertussen was het tempo er ook bij de thuisploeg een beetje uit. De eerste helft modderde wat aan. Na de rust begon Genk opnieuw heel gretig. Mboyo was de gevaarlijkste speler, maar slaagde er niet direct weer in te scoren.