'Gesprekken over Balotelli brengen Europees domino-effect op gang'

'Gesprekken over Balotelli brengen Europees domino-effect op gang'

Gepubliceerd: donderdag 21 augustus 2014 om 12:12do 21-08-2014 om 12:12

Nu AC Milan en Liverpool in onderhandeling zijn over een transfer van Mario Balotelli naar Engeland, is er grote beweging op de Europese transfermarkt gekomen. Milan denkt een vervanger gevonden te hebben bij FC Porto, dat op hun beurt in Frankrijk probeert toe te slaan.

AC Milan meldde donderdagochtend dat het in gesprek is met Liverpool over een terugkeer van Balotelli naar de Premier League, waar hij eerder voor Manchester City speelde. De Italianen denken in Jackson Martinez de ideale versterking voor de frontlinie gevonden te hebben, melden Italiaanse media. De spits van FC Porto staat garant voor doelpunten.

Als Martinez van Portugal naar de Serie A trekt, dan begeeft de nieuwe club van Bruno Martins Indi zich ook op de transfermarkt. Vincent Aboubakar van FC Lorient lijkt de meest logische vervanger van de Colombiaan. De spits uit Kameroen wordt al langere tijd aan de Portugezen gelinkt en volgens L'Equipe heeft de club inmiddels een akkoord bereikt.

De 22-jarige Aboubakar, afgelopen seizoen goed voor zestien treffers, werd in juli nog aan AZ gelinkt. Omdat Lorient tien miljoen euro wil ontvangen, bleef het bij een gerucht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws