Koeman grijpt mis, verdediger kiest voor Queens Park Rangers

Koeman grijpt mis, verdediger kiest voor Queens Park Rangers

Stephen Caulker heeft dinsdag een akkoord bereikt met Queens Park Rangers. De verdediger, die per direct de overstap maakt van Cardiff City, stond ook in de belangstelling van Southampton, maar koos voor een hereniging met manager Harry Redknapp.

"De aanwezigheid van Redknapp was voor mij een van de redenen om voor deze club te kiezen. Hij liet blijken dat hij me erg graag aan zijn selectie toe wilde voegen. Het is altijd goed om te weten dat de manager van een club het in je ziet zitten", aldus de nieuwe aanwinst op de officiële website van QPR.

Rio Ferdinand sloot recent ook aan bij de selectie van Queens Park Rangers, dit tot genoegen van Caulker. "Het mogen spelen met Ferdinand is geweldig. Hij is een voorbeeld voor mij en dat al jaren lang. Het spelen in een team met hem is een kans die ik niet aan mij voorbij mocht laten gaan."

Caulker (22) kwam in het seizoen 2013/2014 tot 38 competitiewedstrijden in dienst van Cardiff City. In het verleden speelde hij onder andere voor Tottenham Hotspur, Swansea City, Bristol City en Yeovil Town.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie