Courtois haalt 'Rode Duivels' (opnieuw) weg op Instagram

Ongenoegen blijft: Courtois haalt 'Rode Duivels' (opnieuw) uit biografie op Instagram

12 mei om 11:37
Laatste update: 12 mei om 11:42

Het gaat Thibaut Courtois weer wat meer voor de wind na een verschrikkelijk pechseizoen. De afgelopen speeldagen in La Liga kon de doelman van Real Madrid weer plaatsnemen onder de lat, net op tijd om de landstitel te vieren. Binnenkort komt er ook nog de finale van de Champions League aan. Het EK blijft echter uit den boze, zo valt af te leiden uit een nieuwe actie op Instagram.

De storm tussen Courtois en bondscoach Domenico Tedesco is door de knieblessures van die eerste wat gaan liggen, maar zij die nog hopen op een verzoening voor het EK, bergen die hoop best op. Aandachtige volgers op Instagram hebben gemerkt dat Courtois het label 'Belgian Red Devils' uit zijn biografie heeft gehaald. Daar staan nu enkel nog verwijzingen naar Real Madrid en zijn echtgenote, Mishel Gerzig.

Een subtiele ingreep om zijn ongenoegen richting de nationale ploeg nogmaals te uiten? Het is in ieder geval niet de eerste keer. Ook meteen na de uitbraak van de hetze, in juni 2023, haalde Courtois die tag al eens weg. Na een tijdje werd die evenwel opnieuw toegevoegd. Of dat er nu ook nog van komt, is maar de vraag. Op Euro 2024 rekent Tedesco normaal gezien op Koen Casteels of Matz Sels om het Duivelse doel te bewaken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.