'Hancko-vraagprijs Feyenoord is bekend, Atlético kan niet zo maar voldoen'

'Hancko-vraagprijs Feyenoord is bekend, waar Atlético niet zomaar aan kan voldoen'

16 juni om 18:42

De vraagprijs van Feyenoord voor Dávid Hancko, de aankomende opponent van De Rode Duivels op het EK, ligt op straat. Volgens het doorgaans betrouwbare Relevo willen de Rotterdammers een bedrag van tussen de 35 en 40 miljoen euro ontvangen voor de Slowaak. Daardoor wordt een transfer naar het geïnteresseerde Atlético Madrid geen makkelijk verhaal. Bij de Spanjaarden kan Hancko ploegmaat worden van Axel Witsel en Arthur Vermeeren.

Eerder op zondag kwam Marca met het nieuws dat Atlético een oogje heeft op Hancko. Dat nieuws wordt bevestigd door Relevo. Het medium meldt echter ook dat Atlético nog niet concreet is voor de linksbenige verdediger: de Spanjaarden zijn nog niet in onderhandeling met Feyenoord, terwijl het ook nog niet zeker is dat Atlético überhaupt kiest voor Hancko.

Onder meer Aymeric Laporte (Al Nassr) en Murillo (Nottingham Forest) zijn ook in beeld bij Los Rojiblancos, terwijl de club eerst werk maakt van de komst van Real Sociedad-verdediger Robin Le Normand. Die gesprekken zijn vergevorderd. Naast Le Normand wil Atlético dus nog een verdediger toevoegen aan de selectie.

Relevo stelt daarnaast dat Feyenoord een 'erg hoge' transfersom wil zien voor de EK-ganger. Directeur Dennis te Kloese vraagt 35 tot 40 miljoen voor Hancko, een bedrag dat Atlético niet makkelijk kan ophoesten.