Braziliaans talent kan transfer maken naar Anderlecht?

'Braziliaans talent geniet interesse van Anderlecht en andere JPL-clubs’

16 juni om 12:27
Laatste update: 16 juni om 12:48

De clubs uit de Jupiler Pro League zijn ondertussen alweer volop aan de gang met voorbereidingen voor het komende seizoen. Ook RSC Anderlecht zou naar verluidt achter de schermen het nodige werk leveren om haar selectie opnieuw wat bij te schaven. 

Metinho, de 21-jarige Braziliaanse centrale middenvelder die eigendom is van Troyes, zou binnenkort zijn talenten kunnen laten zien in de Jupiler Pro League. Volgens de laatste geruchten wordt Anderlecht genoemd als een van de mogelijke clubs waar Metinho uitgeleend aan kan worden. 

Tijdens het seizoen 22/23 speelde de jonge middenvelder voor Lommel SK dat net zoals Troyes ook onderdeel vormt van de City Group. Daar speelde de middenvelder een degelijk seizoen. Hij wist bij Lommel vier goals en drie assists af te leveren in 27 wedstrijden. Afgelopen seizoen werd de Braziliaan dan weer uitgeleend aan het Nederlandse Sparta Rotterdam. Daar was Metinho goed voor twee goals en één assist in 27 wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.