Skriniar (PSG) voor match tegen Rode Duivels

Skriniar (PSG) voor match tegen Rode Duivels: “Hebben plan-B mocht dat nodig zijn”

16 juni om 20:32

Milan Skriniar, de centrale verdediger van PSG, blikt vooruit op de confrontatie met de Rode Duivels op het EK 2024 in Duitsland. Skriniar speelde eerder samen met Romelu Lukaku bij Internazionale.

Skriniar uit zich zeer lovend over de Rode Duivels voor de ontmoeting op het EK. “Het is een zeer sterke ploeg met spelers op wereldniveau. We weten wat we kunnen verwachten, maar we zijn optimistisch en we geloven in een goed resultaat”, citeert Sporza de verdediger.

Skriniar blikt vervolgens vooruit op het weerzien met Lukaku. “We hebben enkele jaren de kleedkamer gedeeld. Hij is zo sterk. Maar we hebben vertrouwen in onszelf en dat moeten we uitstralen op het veld”, aldus Skriniar.

Tot slot geeft Skriniar aan hoe Slowakije voor de dag wil komen tegen de Rode Duivels. “We willen doorgaan op ons elan, op wat we laten zien hebben in de kwalificaties. We voetballen als een blok. We hebben een plan-B voor mocht dat nodig zijn, maar daar zijn we klaar voor”, besluit Skriniar.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.