Directeur Arbitrage lovend over VAR bij Cercle Brugge - Club Brugge

Directeur Arbitrage lovend over VAR: “Cruciale keuze bij Cercle – Club”

15 juni om 17:17
Laatste update: 15 juni om 17:18

Peter Willems, de directeur Arbitrage, vertelt over de prestaties van het Professional Refereeing Department in de Play-Offs. Willems geeft het cruciale moment tijdens de Brugse derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge als voorbeeld. Na een ingreep van de VAR werd het doelpunt van Cercle Brugge afgekeurd. 

Willems geeft het afgekeurde doelpunt van Cercle Brugge tegen Club Brugge als voorbeeld. “De keuze van Jonathon Lardot in bijna de laatste fase tussen Club Brugge en Cercle Brugge, die beslissend was in het kampioenschap, vat de prestaties van onze arbiter in de Play-Offs goed samen”, deelt Willems via de officiële kanalen van het Ref. Dep.

“Dankzij een uitstekende VAR hebben de arbitrageteams uitstekend werk geleverd. Dit geeft een goede basis om in de toekomst op voort te bouwen. We doen onze uiterste best om het niveau van de arbitrage te blijven verbeteren. We willen ook dat onze scheidsrechters zich internationaal gaan tonen”, besluit Willems.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.